Великий азіатський чавунний казан ємністю 8 л, Укомплектований дужкою та чавунною кришкою-сковородою, Призначений для готування страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у власному соку,
Товсті стінки і округле дно акумулюють тепло по всій поверхні казана і сприяють рівномірному готуванню їжі, М’ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат,
Перед першим використанням посуд необхідно підготовити.
Перегляньте відео як це правильно зробити.
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді,
Останнім часом популярною став універсальний посуд, У комплекті йде автентична, вдосконалена і практична в користуванні Кришка-сковорода, яка стане незамінним і оригінальним доповненням до вашого казану,
Чавунний казан з кришкою-сковородою стійкий до пошкоджень, Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі,
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним казаном.
Щоразу після приготування очищуйте казан у такий спосіб.
Крок 1 - Помийте казан у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби).
Крок 2 - Просушіть казан на вогні до повного випаровування вологи.
Крок 3 - Налийте в казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню казана. Дайте остигнути.
З кришкою потрібно чинити так само. Помити, просушити і змастити олією.
Зберігайте Ваш чавунний посуд завжи чмстим, обробленим олією, в сухому і добре вентильованому місці.