Азійський чавунний казан - ідеальний посуд для приготування східних страв. Але і будь-які звичні Вам страви приготовані в ньому смакуватимуть краще!
Дана модель підходить для приготування на відкритому вогні. Казан розміщують над багатям на спеціальній підставці або тринозі.
Казан жароміцний і має здатність утримувати тепло. В такому посуді страва може довго залишатись гарячою.
Азійський казан має форму півсфери, без плаского дна. Він оснащений 4 литими ручкамми та дужкою для підвісу.
Сферичне дно - це місце в якому казан нагрівається найбільше, розподіляючи тепло далі рівномірно по поверхні посуду.
Таким чином для кожного рівня створюються свої ідеальні температурні умови для приготування.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя.
Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі.
Казан має екологічне натуральне покриття. Він покритий шаром запеченої рослинної олії.
Тому НЕ ПОТРЕБУЄ вижарювання з сіллю!
Для того щоб зберегти це покриття достатньо лише правильно доглядати за посудом та при кожному приготуванні додавати олію.
Дізнайтесь як підготувати новий казан до першого використання - порегляньте відео-інструкцію.
Крок 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за потреби).
Очистіть поверхню від залишків їжі за допомогою спонжа та щітки.
Крок 2 - Просушіть казан на багатті до повного випаровування вологи
Крок 3 - Додайте у казан трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте остигнути.
Як остигне приберіть надлишки олії серветкою.
У такому стані казан потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому місці.
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!