Справжня господиня в своєму арсеналі обов'язково повинна мати каструлю - це класична посудина для тушкування! Найкраще для цього підійде чавунна каструля ТМ Brizoll, адже вона відповідає всім стандартам якості, не має тефлонового покриття, а вдосконалений процес виробництва супроводжується запіканням посуду в натуральній рослинній олії, після чого вона набуває відповідних антипригарних властивостей, які з часом експлуатації тільки зростають,
Їжа, приготована в такій каструлі - дієтична, поживна і має досконалий смак, Чавунна каструля ТМ BRIZOLL є ідеальним варіантом для поціновувачів тушкованих страв, оскільки саме завдяки товстим стінокам зберігається все смакове багатство та пікантність їжі!
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді,
М'ясо, каші та овочі протушковані та приготовані в каструлі з чавуну, по-особливому самобутні, витончені і виразні, Довго тушкуючись на повільному вогні продукти віддадуть готовій страві максимум смаку, збережуть соковитість і здивують незрівнянним ароматом, Навіть супи в такому посуді можуть здивувати гурмана своєю оригінальністю, колоритністю та різноманітністю, Тому меж для експериментів взагалі немає!
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати,