Невеличка каструлька, об'ємом 0,3 л, найчастіше використовується для порційної подачі страв в ресторанах,
Окрім естетики, така подача має й практичне значення, адже чавун довго зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою, Можна без поспіху насолоджуватися її смаком і при цьому вести неквапливу розмову з друзями,
В такому посуді можна приготувати все те, що зазвичай готується в керамічних горщиках: різноманітні м'ясні, рибні страви, овочі, жульєн, омлет тощо, Тобто, все, що передбачає подачу в гарячому вигляді,
Можна готувати як одразу в таких каструльках, так і просто подавати уже готові страви,
Підставка зроблена з вільхи, має отвори для установки самої каструльки і кришки, а спеціальне заглиблення розраховане для серветки, хліба, столових приборів тощо,
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не лише смаком страв, а й оригінальною подачею, – варто звернути увагу саме такий порційний посуд!
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді,
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще зберігати,